Що намагаються зробити росіяни в Україні: у Міноборони розкрили плани

0
Що намагаються зробити росіяни в Україні: у Міноборони розкрили плани
Російські загарбники мають декілька варіантів щодо Херсону. Зокрема, їхні дії залежатимуть від ситуації у Донецькому напрямку, пише 24 канал.

Про це в ефірі телемарафону розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Окупанти мають декілька варіантів
Маляр зазначила, що наразі наші військові звільняють території у південному напрямку. Також наші захисники успішно стримують ворожі війська.

За її словами, ворог своїми діями намагається дезорієнтувати українських військових. Однак наші розвідники уважно стежать за ситуацією.

«Тут важливо об'єктивно підходити до ситуації, тому що ворог намагається ввести нас в оману. Ми фіксуємо ознаки того, що ворог може в перспективі покидати певні території, вони мають це в планах. Також маємо ознаки того, що ворог намагається укріпитися на територіях, які тимчасово окуповані», – сказала Маляр.

Заступниця міністра оборони зазначила, що в окупанти розглядають декілька варіантів. І відступ з Херсону – це один із таких варіантів.

За словами Маляр, великою мірою дії ворога на Херсонщині залежатимуть від їхнього успіху у Донецькому напрямку, оскільки для них це наразі є головною метою.

«Ми не можемо прогнозувати, як буде діяти ворог в тій ситуації, яка складеться», – додала Маляр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні