Стала відома мета путіна в Україні

0
Стала відома мета путіна в Україні
Весь цивілізований світ обурений діями росіян. На масовані ракетні удари 31 жовтня відреагували за межами нашої держави. За словами західних лідерів, російські загарбники вкотре здійснили терористичну атаку, передає 24 канал.

Шарль Мішель наголосив, що Москва продовжує використовувати свою звичну стратегію. Мовиться про бажання сіяти страх. Але вона, наголошує глава Європейської Ради, ця стратегія не працює.

«Найрішучішим чином засудити ракетні удари Росії по Києву та об'єктах критичної інфраструктури в інших регіонах. Ми стоятимемо на боці України скільки буде потрібно», – наголосив він.

У Молдові, яка вчора також постраждала від ракетного удару з боку Росії, теж відреагували на атаку. МЗС країни зазначило, що рішуче засуджує ракетні обстріли Києва й інших міст України. У відомстві також нагадали про збиту українською ППО російську ракету, яка впала в селі Наславча.

«Ці атаки, які ще більше погіршують ситуацію з безпекою, – грубе порушення міжнародного гуманітарного права, яке забороняє націлюватися на цивільних осіб та їх інфраструктуру», – наголошують у відомстві.

У Молдові додали, що атаки по енергетичній інфраструктурі України негативно впливають на весь європейський континент. Мовиться як про економічну, так і соціальну шкоду. Стосується це також і мешканців Молдови, які на собі відчули наслідки війни, яка йде по сусідству.

Міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі також відреагував на масований ракетний удар, передає SkyNews.

«Єдина мета Путіна – поширювати терор, позбавляти українські родини світла та тепла. Ніщо з цього не досягає жодної військової мети», – наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні