--> У Білорусі помітили рух техніки: що відбувається | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Білорусі помітили рух техніки: що відбувається

0
У Білорусі помітили рух техніки: що відбувається
Перевірка Збройних сил Білорусі проводиться за дорученням олександра лукашенка. Повідомляється, що перевірка має «комплексний характер» і охоплює «найважливіші питання перевірки готовності до виконання завдань із призначення», пише ТСН.

Зазначається, що під час перевірки військові частини та підрозділи нібито відпрацюють питання приведення до бойової готовності, здійснення маршу, розгортання у призначених районах з виконанням навчально-бойових завдань.

«Від 11 жовтня Держсекретаріат Ради безпеки Республіки Білорусь відповідно до доручення президента проводить перевірку Збройних Сил Білорусі. Вона має комплексний характер і охоплює найважливіші питання перевірки готовності до виконання завдань із призначення», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють ЗМІ, сьогодні, 11 жовтня, вранці вже з'явилася інформація про пересування військової техніки у Бресті. Проте голова міськвиконкому стверджував про нібито плановий характер навчальних заходів дислокованої у місті бригади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні