--> Стало відомо про «особливі стосунки» путіна та Оксани Марченко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо про «особливі стосунки» путіна та Оксани Марченко

0
Стало відомо про «особливі стосунки» путіна та Оксани Марченко
Дмитро Гордон заявив, що путіну Медведчук не потрібен, тоді як у його дружині він зацікавлений. За словами журналіста, у російського диктатора «особливі стосунки» з Оксаною Марченко, пише 24 канал.

Наприкінці вересня держзрадника Медведчука обміняли на 200 захисників «Азовсталі» й передали Кремлю. Дмитро Гордон переконаний, що путін витягнув кума з-за ґратів лише тому, що про це його просила Оксана Марченко.

«Знаючі люди говорять мені, що в путіна та дружини Медведчука Оксани Марченко особливі стосунки. Я пікантно скажу – особливі стосунки. Вперше про це говорю», – видав Дмитро Гордон.

Одразу після цього журналіст додав, що «путіну Медведчук не потрібен», бо після 24 лютого до нього нібито дійшло, що грошима, які виділялися на пропаганду «русского міра», кум набивав власні кишені.

«Медведчук – крадій. Це людина, яка гроші, виділені на підрив України, крала. Йому виділяли рубль, він витрачав 30 копійок, напевно, а решту забирав собі. Тобто це людина, яка не за цільовим призначенням використала кошти для підриву України. путін це знає, звісно ж. Так само, як і багато кураторів Медведчука в росії. Деякі з них, ми знаємо, перебувають під домашнім арештом досі, бо Путін був здивований: «Як це, вони ж мені всі казали, що ми тільки зайдемо – і все, хліб, сіль, і Україна впаде до ніг». Потім стало зрозуміло, що йому показували потьомкінські села і одне з тих потьомкінських – це Медведчук», – вважає Дмитро Гордон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні