--> У кремлі почалася істерика: що сталося | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У кремлі почалася істерика: що сталося

0
У кремлі почалася істерика: що сталося
У росії вкотре відреагували на слова президента України Володимира Зеленського щодо превентивного удару по рф з боку НАТО, пише Телеграф.

Зокрема, глава міністерства закордонних справ сергій лавров заявив, що нібито таким чином український лідер надав світові чергові докази загроз, які відходять від так званого «київського режиму» та різко «проїхався» по прагненнях Польщі володіти «ядеркою».

Відповідну інформацію лавров озвучив під час засідання комісії, яке відбувається у рамках Міжнародної міжпартійної конференції «Екологічна політика та сталий розвиток», відзначивши, що саме ці слова Зеленського вкотре підтвердили необхідність проведення так званої «військової спецоперації» в Україні.

«Зеленський закликав своїх західних господарів завдати випереджального ядерного удару по росії. Тим самим цей діяч по суті надав усьому світу чергові докази тих загроз, які походять від київського режиму і для нейтралізації яких і було розпочато спеціальну військову операцію. Спроби різних секретарів Зеленського стверджувати, що він мав на увазі щось інше, смішні. Ми всі пам'ятаємо, як він ще в січні заявляв про прагнення України мати ядерну зброю. Отже, ця думка в нього глибоко засіла. Буквально днями його польські брати розумно підтвердили, що й у них такі ж мрії», — сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні