Чи готова Білорусь напасти на Україну: заява міністра оборони РБ

0
Чи готова Білорусь напасти на Україну: заява міністра оборони РБ
Міністр оборони Білорусі Віктор Хренін заявив, що війська їхньої країни спільно з окупаційною армією рф «готові захищати Союзну державу», пише ТСН.

Про це він заявив 6 жовтня під час брифінгу, пишуть білоруські пропагандисти.

Хренін заявив, що нібито Захід на території України готує збройні угрупування метою яких є «повалення влади у Білорусі». Міністру РБ привиділась також агресія з боку Заходу. Він заявив, що зараз відбуваються заходи, щоб нібито унеможливити провокації на прикордонних територіях Білорусі. Також Хренін заявив, що білоруська армія готова спільно з росією до захисту Союзної держави.

«Регіональне угруповання військ та сил Білорусі та росії готове до розгортання та виконання завдань із збройного захисту Союзної держави. Органами військового управління всіх рівнів на системній основі проводиться всебічний аналіз обстановки, що складається, на наших кордонах. Також виробляються варіанти адекватного реагування на її зміни», - заявив Хренін.

Білоруський міністр прямо не вказав, що його країна готова напасти на Україну, але закликав «сторони до мирного врегулювання» у Мінську.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні