Рф перекидає до Білорусі своїх мобілізованих: яка ситуація на кордоні

0
Рф перекидає до Білорусі своїх мобілізованих: яка ситуація на кордоні
Росія перекидає в Білорусь своїх мобілізованих. Експерти припускають, що можливий черговий наступ на Північ України. Зокрема і за участі бійців лукашенка. Тим часом українські захисники посилено укріплюють державний кордон, пише 24 канал.

У Держприкордонслужбі не відкидають, що з боку Білорусі можливий повторний наступ. Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник Андрій Демченко.

Якщо ворог спробує зайти, – українські воїни готові дати відсіч
Наразі українські захисники укріплюють державний кордон на Півночі. Воїни заміновують місцевість та знищують шляхи, звідки може бути спроба вторгнення.

У посиленому режимі працюють не лише прикордонники, а й ЗСУ, нацгвардійці та поліція. Демченко переконує, військові роблять усе можливе, аби лінія кордону була максимально укріпленою.

«Якщо раптом ворог спробує на цьому напрямку зайти, то всі підрозділи, які там знаходяться, які посилюють цей напрямок, вже готові дати гідну відсіч», – підкреслив речник Державної прикордонної служби.

Також біля кордону з Білоруссю українські воїни проводять навчання. Захисники відточують план дій на випадок вторгнення. Однак наразі ситуація контрольована. Прикордонники поки не зафіксували створення жодних ударних формувань. Не виявили і диверсійно-розвідувальних груп. Втім, білоруські військові вже довгий час знаходяться на посиленні кордону з Україною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні