Відома українка отримала російське громадянство

0
Відома українка отримала російське громадянство
Відомий хореограф, екс-суддя українського талант-шоу «Танцюють всі» Тетяна Денисова довго мовчала про війну в Україні, чим спровокувала хвилю осуду на свою адресу, пише УНІАН.

Ще взимку 2022 року вона брала участь в зйомках ще одного українського шоу, прем'єра якого повинна була відбутися в березні. Але через мовчазну позицію по війні її вирішили прибрати з проекту.

Зараз же і зовсім стало відомо, що Денисова отримала російське громадянство. Про це розповів її екс-чоловік Олександр Кривошапко.

За словами Кривошапка, Денисова народилася в Калінінграді, але все життя прожила в Севастополі. Довгі роки вона паралельно працювала в Україні та росії.

При цьому артист не засуджує свою екс-дружину, бо розуміє, що їй потрібно розвиватися.

«Вона постійно говорила мені, цитую: «Сашо, росія – це країна п*дарас*в, наркоманів і повій». Це її слова. І тому мені дуже прикро, що людина, з якою у мене був шлюб, змушена жити в настільки неприємній для себе атмосфері», - зазначив Кривошапко.

Він додав, що ще в грудні 2021 року Денісова отримала російське громадянство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні