--> Куди зник Олег Винник і як він допомагає Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Куди зник Олег Винник і як він допомагає Україні

0
Куди зник Олег Винник і як він допомагає Україні
Фронтмен гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин дав інтерв'ю, де розповів про зникнення Олега Винника з публічного простору українського шоу-бізнесу. Як переконує Харчишин, він був з благодійним концертом у Львові, де почув інформацію про волонтерську діяльність Винника, про це пише Уніан.

"На концерті у Львові ми збирали на медикаменти, на реабілітацію поранених, виступали в клубі. І зайшов террик і каже: "Я переганяю машини Олега Винника. Він купує їх там і перевозить в Україну". Я кажу: "Ну, передаси йому мої вибачення, тому що я не знав цього", - розповів Харчишин.

Також він поділився спогадами того, як рідну країну підтримував репер Потап під час Революції Гідності.

"Точно не знаю про Потапа, що саме він робив. Але знаючи особисто його, я думаю, що він не тікав. Я бачив його на Майдані в 2013 році. Навіть не на Майдані, в одній з церков як він там носив якісь пакети з гуманітаркою, з тим, що він привіз. Я знаю, що він це робив тихо і, напевно, і на цей раз він не піариться і робить це тихо як може", - припустив артист в інтерв'ю "Слава+".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні