Росіяни перекидають в Україну техніку та нових мобілізованих: міста в небезпеці

0
Росіяни перекидають в Україну техніку та нових мобілізованих: міста в небезпеці
Російські окупанти після поразки під Лиманом сподіваються стримати ЗСУ в районі Сватового. Для цього вони зігнали до міста нещодавно мобілізованих, а також спеціалізовану техніку, пише 24 канал.

Водночас в армії ворога визрівають конфлікти, їхній морально-психологічний стан підірваний. Про це розповів речник Східного угруповання військ Сергій Череватий.

Речник Східного угруповання військ ЗСУ зазначив, що окупанти намагатимуться й надалі будувати лінію оборони поблизу Сватового.

«Окупанти раділи, що туди зрештою пригнали якусь будівельну та інженерну техніку, яка допоможе там щось зробити. Росіяни також надсилають туди мобілізованих, в тому числі й частини мобілізованих, які втекли з-під Лиману – вони опинилися у Сватовому і піддалися обструкції, позаяк їх звинуватити у зраді», – пояснив військовий.

За його словами, під «зрадою» у ворожій армії розуміють те, що їхні частини просто відступили під тиском ЗСУ.

«Їх хочуть судити на військовому трибуналі. Це взагалі цікавий тренд. У російських пабліках пишуть, що покращити ситуацію на фронті можуть не нова зброя та тактика, а військово-польові трибунали, щоб ніхто не відступав. Це як погана калька сталінського режиму, тому що вони намагаються щось звідти взяти», – додав Череватий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Звільнення Лиману: як це змінює ситуацію на фронті та куди ЗСУ можуть рухатися далі

На його думку, окупанти хочуть перейняти досвід СРСР у цьому навіть з огляду на те, що "пройшло майже століття й війна стала іншою".

"Людей мотивувати по-іншому треба, а не "заград-отряди" ставити й військово-польові трибунали розгортати", – резюмував речник.


https://24tv.ua/kontrnastup-luganshhini-cherevatiy-poyasniv-situatsiyu-svatovomu_n2170870
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні