--> Путін хоче підірвати ядерну зброю біля кордонів України: де саме | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін хоче підірвати ядерну зброю біля кордонів України: де саме

1
Путін хоче підірвати ядерну зброю біля кордонів України: де саме
Президент держави-агресорки росії володимир путін має намір продемонструвати свою готовність застосувати зброю масового знищення за допомогою ядерного випробування на кордонах України. Про це повідомляє британська газета Times з посиланням на військові джерела, пише Главком.

За даними співрозмовників видання, Москва, найімовірніше, застосує ядерну зброю в Чорному морі. Зазначається, що НАТО уже попередило про це своїх членів.

«Кремль сигналізує про свою готовність до значної ескалації, оскільки росія втрачає позиції на полі бою. Побоювання з приводу попередніх натяків путіна про те, що він може вдатися до такої тактики», зазначає видання.

Також зазначається, що ці побоювання посилилися на тлі появи інформації про потяг, керований секретним ядерним підрозділом для відправки в Україну.

Конрад Музика, польський оборонний аналітик, сказав виданню, що потяг, помічений у центральній частині росії, був пов’язаний з 12 головним управлінням російського міністерства оборони і що він «відповідає за ядерні боєприпаси, їх зберігання, обслуговування, транспортування та видача підрозділам».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай в Криму її підірве, дурбецало ботоксне! Таки хоче ядерну війну розв'язати! Якби прибили отого ненормального ще на початку війни-то зараз менше проблем мали б. Але ж ні , все толерували...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні