Перекинуті до Білорусі мобілізовані з рф масово ґвалтують та вбивають місцевих жінок

0
Перекинуті до Білорусі мобілізовані з рф масово ґвалтують та вбивають місцевих жінок
Кремлівське керівництво почало поступово перекидати своїх мобілізованих на територію Білорусі для проведення злагодження, поповнення російського контингенту та подальшого створення нових боєздатних підрозділів. Збільшення кількості ординців одразу ж призвело до хвилі злочинів, які вчиняють п'яні мобілізовані, пише 24 канал.

За даними джерел в українських спецслужбах, командири російських угруповань навіть не намагаються контролювати своїх підлеглих. Навпаки – мобілізованих заохочують до скоєння злочинів проти цивільного населення Білорусі.

Офіцерам армії росії наплювати на моральний облік мобілізованих. Ба більше, для виконання поставлених путіним та його оточенням задач їм потрібно максимально знищити у майбутніх воїнів все людське.

Перебування російської армії на території Білорусі постійно призводило до погіршення криміногенної ситуації. Збільшення кількості зґвалтувань, пограбувань та вбивств фіксували білоруські правоохоронці під час створення військових баз, навчань та у моменти виведеня розбитих угруповань з території України.

Росіяни, які прибували до сусідньої країни, користалися своєю безкарністю, оскільки підконтрольні Москві білоруські правоохоронці практично ніколи не намагалися притягти їх до відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні