--> З території Білорусі путін може готувати новий напад з 50-тисячною армією | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З території Білорусі путін може готувати новий напад з 50-тисячною армією

0
З території Білорусі путін може готувати новий напад з 50-тисячною армією
Найбільший виклик, який проглядається у зв'язку з російською мобілізацією - це відкриття другого фронту з боку Білорусі, пише РБК-Україна.

Російський диктатор володимир путін може знову спробувати напасти на Україну з півночі, зібравши, наприклад, 50-тисячний контингент.

На думку директора New Geopolitics Research Network Михайла Самуся, частина військового контингенту - це будуть регулярні підрозділи росії, а решта - мобілізовані та білоруська армія.

Експерт уточнив, що цього контингенту не вистачить, щоб захопити якісь українські регіони, проте рф може виношувати такий план, щоб відволікти Збройні сили України від півдня і сходу, де українським захисникам доведеться перейти від наступальних до оборонних операцій.

Самусь додав, що наразі все бачиться так, що білоруський диктатор олександр лукашенко відмовився від цієї авантюри, усвідомлюючи наслідки для свого режиму, однак путін, найімовірніше, продовжить тиснути на нього.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні