--> Головний рабин України благословив Залужного на перемогу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Головний рабин України благословив Залужного на перемогу

1
Головний рабин України благословив Залужного на перемогу
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний прийняв в Генеральному штабі головного рабина України Моше Реувена Азмана і отримав благословення на перемогу і щирі слова підтримки на адресу України та її Збройних Сил у спротиві російській агресії.

Про це він написав у фейсбуці.

"У День Памʼяті трагедії Бабиного Яру до болю важко говорити про його повторення у Маріуполі, Бучі, Ірпені, Ізюмі та інших містах. Ця війна показала, хто є на боці добра, а хто є уособленням зла. Ребе Моше Реувен Азман чітко говорить, що сьогодні саме росія є фашистською державою. А його авторитетна думка багато важить у сучасному світі", - написав Головнокомандувач.

Залужний вважає, що в умовах такого сусідства Україна має стати, за аналогією з Ізраїлем, військовою державою. Він повідомив, що сторони присвятили розмову обговоренню питань призначення військовим капеланом юдея та забезпечення духовних потреб військовослужбовців.

"Щиро вдячний за лікування наших поранених воїнів в Ізраїлі та надану гуманітарну допомогу", - зауважив Головнокомандувач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рабин євреїв України, а не всієї країни
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні