--> Скільки років росія ще зможе воювати в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки років росія ще зможе воювати в Україні

0
Скільки років росія ще зможе воювати в Україні
Військовий експерт Олег Жданов вважає, що війна в Україні не триватиме кілька років. Він зауважує, що навіть новий людський ресурс росії не допоможе їй виграти цю війну, пише ТСН.

За його словами, мобілізація у рф лише погіршить внутрішньо-політичну ситуацію у країні.

«Дійсно, запасів у рф багато, але вони йдуть у минуле. Навіть зараз ми фіксуємо ешелони російської військової техніки в Ростові. Там - вантажівки КрАЗи, зняті зі зберігання, які ставилися ще СРСР. Вони їх розконсервовують, щоб ними воювати в Україні. Вони сформують 1 млн 200 тис. резервістів. Зараз уже вималювалася схема, за якою вони хочуть провести мобілізацію. До кінця року Кремль хоче зібрати до пів мільйона резервістів, в наступному році - ще 700 тис.

Новомобілізовані не чинять великий спротив. Вони живуть в жахливих умовах, їх заселяють до спортивних залів у містах, видають радянські матраси. Ніхто не бунтує, вони згідні зі своєю рабською участю. Когось уже відправили на фронт, хтось уже в Україні гине, а хтось потрапляє в полон. Ресурс у рф, як виявляється, є. Може, мотивація не така висока, але ресурси є. Так само в техніці. Попри те, що вона стара, вони будуть намагатися воювати на ній. Так, старі, радянські, але вони будуть», - розповів Жданов.

Експерт наголосив, що у спроможності рф вести тривалу війну в Україні велику роль також відіграє російська економіка, яка на тлі мобілізації почала «захлинатися». Далі буде лише гірше, вважає Жданов.

«Чи буде тривати ця війна 2-3 роки, - думаю, ні. Навіть за усіх цих позитивних моментів є ще таке поняття, як економіка та фінанси. Так, російська економіка уже «захльобується» через хвилю, яку вони підняли через мобілізованих. У них уже немає, чим їх одягати та оснащувати. Я думаю, чим далі, тим буде більше проблем у рф. Подивимося, куди вони їх будуть поселяти, бо уже на сьогодні немає куди. Все буде залежати від внутрішньо-політичної ситуації в самій росії», - наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні