5 порад щодо покупки найкращої спальні саме для вас*

0
9
5 порад щодо покупки найкращої спальні саме для вас*
Затишна спальня, де господарі дому можуть повністю розслабитися та почуватимуться найбільш комфортно, – результат вдалого вибору меблів. Проте можливість прийняття невдалого рішення стримує в момент, коли потрібно зважитися на здійснення покупки. Обнадійливим є те, що сьогодні якісні та стильні меблі бувають недорогими. А поради фахівців щодо того, як купити спальню, розвіюють зайві сумніви.

Зовнішній вигляд – не найголовніший, проте важливий фактор



Перше правило створення гарного інтер’єру полягає в тому, що він має подобатися господарям. Саме тому, коли потрібно купити спальню, варто дослухатися до власного почуття стилю, адже саме вам доведеться перебувати в приміщенні найбільше часу. Меблі в класичному чи мінімалістичному дизайні не втрачатимуть своєї актуальності протягом десятиліть. Натомість мода на надсучасні рішення за кілька десятиліть може кардинально змінитися – власники мають бути готовими до цього.

Фінансові питання завжди актуальні



Придбання меблів – це завжди чималі витрати. Проте варто пам’ятати, що на відміну від одягу чи харчових продуктів такі покупки часто здійснюються один раз на 10 чи навіть 20 років. Меблі гарної якості можуть бути у використанні навіть довше. Звісно ж, такі речі нераціонально купувати для дитячої чи гостьової кімнати, проте в спальні власників помешкання вони будуть цілком доречними.

Якщо наявних коштів не вистачає на придбання спальні, яка сподобалася, купуйте меблі частинами. Почніть із найголовнішого – ліжка. Згодом купуйте шафи та комоди для зберігання, а пізніше – маленькі декоративні тумбочки.



Розміри кімнати та меблів



Деякі гарнітури здаються стильними та місткими, проте в конкретному приміщенні виглядають зовсім не так гарно, як на зображенні в каталозі. Причина криється в наявності вільного простору. Велика громіздка шафа зробить маленьку кімнату візуально ще більш компактною. Надмірне скупчення предметів може створити відчуття перебування не в спальні, а в коморі. Саме тому зовсім не обов’язково купувати всі предмети, що входять до складу комплекту (у такому випадку кімната не виглядатиме гірше, проте буде обставлена на свій смак).

Індивідуальні потреби господарів – на першому місці



Незважаючи на те, як гарно виглядають готові комплекти меблів у магазині, передусім потрібно звертати увагу на власний спосіб життя. Хтось потребує великої прикроватної тумби для розміщення книги, води, окулярів та безлічі інших речей, а комусь достатньо мінімальної кількості місця, щоб покласти телефон чи будильник. Комусь необхідне просторе ліжко, бо недільним ранком там любить збиратися ціла родина. Такі моменти краще передбачити на етапі планування купівлі меблів.

Чи потрібен вам готовий гарнітур?



Якщо у вас є бажання, щоб кожен предмет інтер’єру гарно комбінувався з іншими, варто обрати модульні спальні. Тоді ви без зайвих клопотів зможете дотриматися загального стилю. Проте такий варіант не є єдиним. Меблі також комбінують, обираючи вироби, які гарно між собою поєднуються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні