4 продукти для здоров'я суглобів

0
4 продукти для здоров'я суглобів
Продукти, багаті на калій, допомагають захистити цілісність кісток і суглобів.

Про це пише Країна Здоров'я.

Артрит - довічний патологічний стан, при якому в організмі підвищує рівень запальних компонентів, що провокують руйнування суглобів. Медики розрізняють численні типи артриту, що характеризуються набряками та набряком у місцях суглобів, їхньою болісністю та скутістю, а також м'язовою слабкістю в тілі.

Продукти, багаті на калій, можуть бути ключем до боротьби з артритом. Калій допомагає збалансувати надлишок натрію із солі, тим самим зменшуючи затримку рідини та сприяючи правильному використанню кальцію в кістках та суглобах. Цей ефект мінералу було підтверджено дослідженням, результати якого опублікував The Journal of Pain. Вчені, які проводили його, виявили, що люди, хворі на ревматоїдний артрит (РА), мають найнижчі показники вмісту калію в крові.

Хороші 4 джерела калію - банани, дині, апельсини, абрикоси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні