--> Російський співак Тіматі заявив, що готовий винищувати українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російський співак Тіматі заявив, що готовий винищувати українців

1
Російський співак Тіматі заявив, що готовий винищувати українців
Російський співак Тіматі, який всіляко підтримує диктатора Володимира Путіна і злочинний режим Кремля, заявив про готовність воювати проти України.

На своїй сторінці в Instagram він розповів, що зараз знаходиться в Москві. Він не планує мігрувати, бо його місце в країні-агресора. Про це пише Уніан.

Він додав, що поки повістку не отримував. При цьому він готовий поїхати на війну, щоб разом з іншими окупантами вбивати український народ.

"Отримую безліч коментарів про те, що мене мріють побачити в окопах, якщо я такий патріот, то повинен довести. Я частково сам згоден з низкою цих коментарів. Борг батьківщині віддати доведеться рано чи пізно всім, хто стільки років жив, розвивався і отримував тут", – написав Тіматі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Українцям наука, що московскє: пєвци, "культура" , пісатєлі, балєти, сайти кулінарні, поздравітєльниє откриткі і т.д. - це россійскій мір , який роками знищував все українське, створюючи меншовартісних малоросів. Соромно що і надалі слухають той непотріб, шукаюси хароших русскіх. Геть від москви!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні