--> Топ надійних холодильників за невелику ціну* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ надійних холодильників за невелику ціну*

1
2
Холодильник для дому – необхідний must-have кожної сучасної родини. Адже зараз, як ніколи, є актуальним питання запасу продуктів на тиждень-два, оскільки так ми економимо не тільки гроші, але й наш особистий такий дорогоцінний для кожного час.

Таким чином, холодильники є запорукою ситої сім’ї.

Коротко про принцип роботи холодильної установки



Для того, щоб холодильник служив вам якісно протягом довгого періоду часу, важливо знати, як його правильно експлуатувати. Тому для цього спочатку необхідно розібратися у принципі його роботи.

Давайте розпочнемо з самого визначення терміну «холодильник». Це агрегат, який працює завдяки тепловому насосу, що забирає тепло із внутрішньої камери приладу і віддає його у навколишнє середовище, завдяки чому знижується температура всередині холодильної камери. Для цього у холодильній техніці використовується спеціальна робоча речовина – фреон.

Він легко перетворюється з рідини на газ і має низьку температуру кипіння -29,8°C за атмосферного тиску у 760 мм. рт. ст. Якщо тиск буде меншим, то фреон закипить і при вищій температурі у -10°C. Варто зазначити, що за таких умов кипіння буде посилено поглинати тепло з охолоджуючої камери. Після цього холодагент переходить в іншу теплішу камеру агрегату. Тут фреон перетворюється на рідину і тепло потрапляє у зовнішнє середовище. Ці процеси і є основа принципу роботи холодильника.

Отже, холодильний пристрій працює за такою постійно повторюваною замкненою схемою:

  1. Температура зовнішнього середовища сприяє кипінню фреону у рідиноподібному стані у випарнику, який знаходиться у ємності для охолодження.

  2. Потім пари хладагенту через паровий фільтр теплообмінника надходять у компресор, а звідти – у конденсатор, де підвищується тиск і робоча температура.

  3. Після цього пара перетворюється на конденсат.

  4. Далі під тиском фреон, який знаходиться в ресівері, через рідинний фільтр надходить у теплообмінник.

  5. Після зниження температури через маленький отвір для дроселювання чистий хладагент потрапляє у випарник.



Так безперервно відбувається робота холодильника: хладагент перебуває у постійній зміні станів з рідкого у газоподібний.

Важливо зазначити, що необхідно стежити за чистотою фреону, оскільки частинки бруду можуть спричинити появу корозій та взагалі повністю вивести з ладу компресор. Теплообмінник слугує так званим «запобіжником», який не дає рідині хладагента потрапляти у двигун, завдяки тому, що він вирівнює температуру на виході з випарника і конденсатора. Цей пристрій забезпечує більш продуктивну роботу холодильника, а також спрощує його сервісне обслуговування.

Функціонування холодильної машини забезпечується завдяки механізму, який має такі складові частини:

  • компресор – забезпечує циркуляцію фреону по контуру, завдяки створенню різниці тисків;

  • випарник – виконує роль теплонакопичувача і розміщується, як правило, на задній внутрішній стінці морозилки, має внутрішній канал для проходження хладагенту;

  • конденсатор – виводить тепло з приладу, розміщується ззовні холодильника із заднього боку;

  • капіляр – тонка трубка, яка врегульовує перепад тисків;

  • осушувальний фільтр – усуває з фреону накопичену вологу і тверді частинки, завдяки чому холодагент залишається чистим.


Це основні складові, на базі яких працюють всі сучасні холодильники. Крім цих основних елементів для більш зручного використання цієї техніки встановлюють додаткові елементи, такі як: електронне керування, дисплей, термодатчики, роздільне розташування морозилки і холодильної камери, окремі компресори для кожного відсіку з системою No Frost, льодогенератор та інші складові, розроблені спеціалістами бренду-виробника.

При всіх цих додаткових функціях варто запам’ятати головне правило – чим більш ускладнений механізм приладу, тим менше його надійність і навпаки.

Таким чином, якщо ви хочете безвідмовний та надійний холодильник на довгі роки – обирайте моделі, які не ускладнені іншим функціоналом, що створює додаткове навантаження на прилад.

Перелік топових моделей економ преміум-класу



Зараз на ринку представлена маса різноманітних моделей та конфігурацій холодильної техніки для дому: міні холодильник, вбудований холодильник, вмісткий холодильник. Кожен може знайти агрегат, який підходить йому і за функціональними властивостями, і за вільним місцем, яке виділено для встановлення.

Важливо, що кожен користувач обирає прилад під свої конкретні запити і потреби. Тому щоб спростити пошук серед безлічі брендів та модифікацій холодильників, пропонуємо вам звернути увагу на агрегати корпорації Hisense.

Холодильна техніка цього китайського бренду відноситься до преміям-класу, але, що є дуже важливим, представлена у двох сегментах: недорогий холодильник та середній ціновий сегмент. Ціна моделі залежить від додаткового функціоналу, який вона містить.

Головна перевага цієї техніки – низький рівень енергоспоживання (мають клас А+ і вище). Також відмінною рисою являється і те, що при малій енергозатратності (до 1 кВТ на добу) холодильник, залежно від розміру, протягом дня може заморозити від 3 до 15 кг продуктів.

Hisense – практична та надійна техніка, виготовляється тільки з високоякісних сталевих сплавів. Холодильники цієї марки справжня знахідка для власника, оскільки їх легко мити і зовні, і всередині, використовуючи неагресивну побутову хімію.

Отже, якщо ви вирішили купити холодильник недорого і не знаєте, який вибрати – рекомендуємо Хайсенс. Це преміальна техніка, яка має високу якість та демократичні ціни.

Огляд найбільш популярних виробників



Сьогодні дуже складно купити холодильник, оскільки на ринку представлена маса виробників цієї техніки і дуже важко визначитися, моделі якого виробника віддати перевагу. Перш ніж вибрати торгову марку, рекомендуємо вам почитати відгуки про цього виробника, дізнатися як довго він виготовляє таку продукцію, як вона зарекомендувала себе у світі, які гарантії дає компанія на свою продукцію.

Ще одна порада – якщо ви ніколи не чули такої назви виробника холодильної техніки, які б чудові характеристики вона не мала, при цьому коштуючи недорого, радимо не купувати її. Оскільки у вас існують величезні ризики того, вона швидко зламається, доведеться купувати нову. І таке заощадження перетвориться на додаткові витрати та зіпсований настрій.

Так, найпопулярнішими сьогодні залишаються німецькі бренди Bosch і Liebherr, оскільки у людей протягом багатьох років сформувалася думка про відмінну німецьку якість. Проте зараз ця техніка має високу цінову категорію, яку може собі дозволити не кожен. Тому в силу всіх стереотипів, все більшої популярності на ринку набувають холодильники китайського виробника Hisense, які мають бездоганну якість та доступні ціни.

Сучасна холодильна техніка повинна бути енергоефективною, екологічно безпечною, надійною та тихою. Її основне завдання – зберігати продукти споживача свіжими, смачними та привабливими на вигляд якомога більше часу. Також немало важливим є і дизайн приладу, адже він повинен органічно вписуватись в інтер’єр того приміщення, де його планують встановити. Все це про Hisense холодильник.

Не витрачайте час, блукаючи серед маси різноманітних брендів, купуйте маленький холодильник Hisense або багатодверний. Він точно вас порадує своїм функціоналом та відмінною роботою.

ТОП-5 кращих холодильників за підсумками 2022 року



Щоб зберегти ваш час ми склали рейтинг надійних холодильників бренду Хайсенс, які є найпопулярнішими серед споживачів та стали бестселлерами 2022 року. Всі ці моделі відповідають запитам сучасних сімей і відрізняються таким функціоналом:

  • мають зону свіжості, яка забезпечує довготривале зберігання зелені, овочів та фруктів, свіжої риби та м’яса;

  • мають антибактеріальне покриття внутрішніх стінок камер, завдяки чому унеможливлюється поява цвілі на продуктах;

  • електронний дисплей, який спрощує управління приладом, а саме: встановлення більш точної температури, вибір режиму роботи тощо;

  • можливість працювати у режимі «відпустка» – агрегат знижує потужність роботи, коли у ньому практично немає продуктів;

  • «швидка заморозка» – функція призначена для морозильної камери. Завдяки їй продукти краще зберігають свої корисні властивості і не псуються протягом тривалого часу;

  • мають звукову індикацію, яка спрацьовує у разі якщо дверцята довго відкриті, відбувся стрибок температури або виявлена якась несправність.


Отже, ТОПовими моделями 2022 року серед покупців стали такі холодильники:

  1. RQ563N4GB1 (BCD-440WY)

  2. RS 560N4AD1 (BCD-428W)

  3. RB390N4GBE (BCD-300WY)

  4. RB400N4BC3

  5. RT267D4AD1


Хайсенс – відмінна якість за доступними цінами.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якась протирічна стаття. В одному місці розповідають що чим менше "наворотів" тим надійніше. А в іншому місці нахвалюють про дисплей, і цифрове управління.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні