Після перемоги над рф українцям доведеться готуватися до нової війни

1
Після перемоги над рф українцям доведеться готуватися до нової війни
Демократична Україна та недоімперська росія не зможуть існувати на планеті Земля, переконаний військовий експерт Петро Черник, пише НВ.

Військовий експерт Петро Черник зазначив, що хоча зараз Україна не потребує додаткової мобілізації, після перемоги над рф, ми змушені будемо готуватися до нової війни, якщо росія не відмовиться від ядерної зброї та претензій на статус імерії.

«Якщо у цієї держави залишається ядерна зброя, і завтра путіна вб’ють, випускають Навального ― і я вам гарантую, через 10 років буде точнісінько такий самий імперець, і вони знову почнуть війну з Україною. На планеті Земля демократична Україна та недоімперська росія не зможуть існувати. Вони не зможуть стати наддержавою без України», ― пояснює Петро.

Він вважає, що росія має розпастися на 15−20 країн, у них мають відібрати ядерну зброю, вони мають бути позбавлені газової монополії, та пройти ідеологічну стагнацію, як Японія та Німеччина після Другої світової війни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить наша перемога має бути такою щоб кацапня окропом дзюрила від самої думки напасти на Україну!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні