Невідомі зі зброєю та вибухівкою напали на відділення поліції: є загиблі. ВІДЕО

0
Невідомі зі зброєю та вибухівкою напали на відділення поліції: є загиблі. ВІДЕО
У турецькому місті Мерсін невідомі зі зброєю напали на відділення поліції. Унаслідок сутичок поранень зазнали 2 правоохоронців, пише 24 канал.

Інцидент трапився пізно увечері 26 вересня. Одного з нападників уже затримали.

Нападники під'їхали до відділення поліції на автомобілі. Вийшовши з автівки, невідомі відкрили вогонь по правоохоронцях, а ті почали стріляти у відповідь.

Двоє правоохоронців зазнали поранень, а автівка, якою приїхали нападники – загорілася. На місце інциденту прибула велика кількість правоохоронців, санітарно-рятувальних підрозділів та пожежників.

Невдовзі стало відомо, що внаслідок теракту загинув один поліцейський. Також надійшла інформація про ще одного співробітника відділку, котрий зазнав поранень.

Згодом поліція повідомила про затримання одного з нападників. При собі в нього була рушниця. Також правоохоронці повідомили про ліквідацію вибухового пристрою, який залишили невідомі.

Крім того, турецькі ЗМІ повідомляють, що ще одного з нападників вдалося затримати. Третього продовжують розшукувати правоохоронці. До Мерсіна з Анкари вирушив міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу.

У мережі активно поширюють інформацію про те, що вибуховий пристрій не ліквідували, а його підірвав смертник. Це доводить і чимала кількість відео, де чути гучний вибух і видно, ймовірно, відділення поліції, яке суттєво пошкоджене.

Крім того, чимало користувачів мережі каже, що вибухи пролунали одразу після звуків пострілів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні