--> На Волині "взяли" організаторів схеми виїзду чоловіків за кордон: як вони працювали | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині "взяли" організаторів схеми виїзду чоловіків за кордон: як вони працювали

0
На Волині "взяли" організаторів схеми виїзду чоловіків за кордон: як вони працювали
На території АЗС міста Устилуг Волинської області після отримання грошей правоохоронці затримали організаторів злочинної «схеми» з перетину особами кордону.

Встановлено, що до її організації причетні двоє мешканців Львівської та Волинської областей, які допомагали чоловікам безперешкодно виїхати до країни ЄС. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

За розробленою фігурантами «схемою», перед пунктом пропуску «клієнта» забирав водій буса – учасник оборудки. Надалі під час паспортного контролю службовці не вносили відповідні відомості до інформаційної бази про перетин кордону певною особою, що надавало їй можливості безперешкодно виїхати за межі країни. Свої «послуги» за один «трансфер» зловмисники оцінювали у 8000 доларів США.

22 вересня оперативники УСР, слідчі поліції спільно з працівниками облуправління СБУ, Львівської митниці та Львівської обласної прокуратури затримали двох учасників злочинної групи на території АЗС міста Устилуг Волинської області. У них вилучили 8000 доларів США, одержаних від «клієнта». Обидва фігуранти затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили підозри за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Проводяться подальші заходи зі встановлення усіх осіб, зокрема й серед службовців прикордонної служби, для притягнення їх до відповідальності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні