Стало відомо, яку заяву зробить путін у найближчий час

0
Стало відомо, яку заяву зробить путін у найближчий час
РосЗМІ поширюють інформацію, що 30 вересня російський диктатор путін опублікує нове звернення. Це станеться після того, як 27 вересня закінчаться фейкові «референдуми». На ньому, найімовірніше, путін знову почне погрожувати Україні, пише 24 канал.

Про це розповів політтехнолог Михайло Шейтельман. За його словами, сумнівно, що у цьому зверненні путін оголосить війну чи воєнний стан. Адже формально це нічого для нього не змінить. А-от кордони в росії можуть досить швидко закритися.

Буде погрожувати завдати ядерний удар
Як прогнозує Шейтельман, у новому зверненні диктатор привітає так звані нові псевдореспубліки з «приєднанням». Розповідатиме всіляку маячню, що підписав відповідні папери тощо. А далі почнуть ядерні погрози.

«Далі скаже Україні терміново виводити війська з територій. Бо «це наше». А якщо ні – буде дуже погано, зокрема, ядерна зброя. Таке буде звернення. Погрожуватиме ядерною зброєю та завданням ударів по «центрам прінятія рєшеній», по Києву тощо, – зазначив Шейтельман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні