Заборона буде знята: що рекомендує церква 26 вересня

0
Заборона буде знята: що рекомендує церква 26 вересня
Православне свято 26 вересня - свято оновлення. Вважається, що місце, де Ісус здійснив спасіння (гора Голгофа), місце розп'яття і похоронна печера були покинуті, а потім і осквернені язичниками та юдеями, пише УНІАН.

Прикмети 26 вересня
кури линяють - зима буде теплою;
постояти під дощем - очиститися і оздоровитися на весь прийдешній рік;
граки полетіли - скоро піде сніг.

Що сьогодні не можна робити
У цей день небажано грати весілля, свататися або влаштовувати галасливі вечірки. Якщо уникнути цього не можна, то церква рекомендує зробити який-небудь благородний вчинок, тоді заборона буде знята. Прибирати в будинку також не варто, якщо дуже хочеться, то можна зробити перестановку.

Що можна робити 26 вересня
До сьогоднішнього дня наші предки прибирали весь урожай, щоб він не зіпсувався, коли прийдуть холоди. Також вони читали молитву святому Корнилію, просячи у нього щастя і здоров'я для сім'ї. Традиційною стравою в цей день була редька (з медом) і борщ. 26 вересня - хороший день, щоб посадити яблуню і смородину, підрізати кущі, полити квіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні