--> Чому на другий день війни Ані Лорак кинула вся команда. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому на другий день війни Ані Лорак кинула вся команда. ВІДЕО

1
-2
Чому на другий день війни Ані Лорак  кинула вся команда. ВІДЕО
Український режисер Олег Боднарчук розповів, що на другий день війни опальну співачку Ані Лорак кинула вся команда. За його словами, її співробітники повернулися в Україну, пише Уніан.

"Наскільки я знаю, на другий день після початку війни, вся команда, яка з нею працювала, а це в основному були українці, просто зникла. Просто поїхала в Україну до своїх рідних, напевно, до своїх батьків на батьківщину. Тому зараз усіма своїми справами вона займається сама. Тому це все виглядає безглуздо", - сказав Боднарчук в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Він додав, що раніше вони дружили з Лорак, тому йому не просто коментувати ситуацію, що склалася навколо неї. Також Боднарчук зазначив, що ідея Лорак поїхати з туром в Європу спочатку була провальною.

"По-перше, це дуже очікувано і прогнозовано, що ніякого туру в Європі бути не може. Не дуже зрозуміло, хто туди прийде. Це взагалі була безглузда ідея", - уточнив режисер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому що вона продажна!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні