У Генштабі назвали умову через яку війна зупиниться

0
У Генштабі назвали умову через яку війна зупиниться
Україні необхідно у чотири рази більше сучасних озброєнь, зазначив Романенко.

Успіхи контрнаступу Збройних сил України на Харківському напрямку дають надію на призупинення бойових дій. Це може статися через каскадний обвал російської армії.

Таку думку висловив екс-заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Ігор Романенко в інтерв'ю "Обозревателю", пише Уніан.

"У Росії поки є перевага в ствольній артилерії, в системах залпового вогню. І цей потенціал треба вирівнювати. Виходячи з того, як це відбувається зараз, вказівок на те, що таке вирівнювання відбудеться швидко, немає. Але це (призупинення бойових дій) може статися через каскадний обвал. Нам необхідно досягти успіхів у подібного роду військовій операції, наприклад, на Херсонському або на Донецько-Луганському напрямку", – зазначив він.

За його словами, каскадний обвал армії – це обвальний вплив на противника, коли, наприклад, проривається перша лінія оборони і завдяки морально-психологічному і політичному впливу всі наступні лінії оборони вже не чинять опору.

"Такий військовий прорив може призвести до форс-мажорних обставин у військово-політичному керівництві Росії. Але щоб здійснити це виключно військовим шляхом, нам необхідно сучасних озброєнь в чотири рази більше, ніж ті, які нам поставили союзники за півроку війни", – заявив генерал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні