--> Яка ймовірність ядерної війни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яка ймовірність ядерної війни

0
Яка ймовірність ядерної війни
Екс-глава Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж оцінив ймовірність ядерної війни. Президент РФ Путін загрожує всьому світу і він небезпечний, вважає генерал армії України.

Про це Маломуж розповів в ефірі телемарафону FREEДОМ, пише УНІАН.

"Путін у безвиході. Він не знає, як діяти. Його зациклили... Всі його спецслужби вселили: "ти великий"... Він намагається піднімати ставки, погрожувати. Реально потрібно діяти. Він не просто загрожує, реально діє... Це розгубленість і безвихідь, і в цьому він небезпечний. Приземлити його можна дуже потужно, нашими успіхами", - зазначив генерал.

На думку Маломужа, зараз дійсно спостерігається загроза ядерної війни, а тому весь світ повинен діяти. Всі повинні жорстко поставити Путіна на місце і нейтралізувати його, адже кривавий диктатор "грає на межі фолу". За словами генерала, зараз президент РФ готує собі "грунт" для застосування ядерної зброї. Так, Путін наказав проводити на тимчасово окупованих територіях України "референдуми", після яких він може перейти до рішучих кроків.

Маломуж зазначив, що президент США Джо Байден та інші високопоставлені особи вже попередили Путіна про наслідки застосування ядерної зброї. Якщо диктатор вдарить по Україні, то інші країни відразу ж відреагують і "прилетить" по РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні