Єдиний спосіб закінчити війну з рф

0
Єдиний спосіб закінчити війну з рф
«Мобілізацію можна оголосити, але не можна організувати успішно. Ми спостерігаємо, розтягнутий у часі суїцид російської влади, який зараз трансформувався в суїцид російської державності», — заявив Лузін, пише НВ.

На його думку, оголошена мобілізація змусила громадян рф задуматися про своє майбутнє та почати шукати правду про російсько-українську війну:

«Затяті, не те що, навіть, прихильники путіна, а просто ті, хто заплющував очі і вуха всі ці шість місяців, намагалися не бачити і не чути ні про втрати, ні про Бучу, ні про Ізюм, ні про Маріуполь — ні про що. Вдавали, що нічого не відбувається. Вони зараз моніторять інтернет на предмет реальних втрат і картинок, щоб зрозуміти, що на них може очікувати. Дивляться і жахаються».

Лузін вважає, що успішний контрнаступ ЗСУ в Харківській області став сигналом про поразку рф для найпереконаніших прихильників Кремля: «Вони злякалися, якщо не сказати грубіше. Навіть до самих дубоголових дійшло, що війну програно і це продовження агонії».

Експерт підкреслив, що рф має просити про капітуляцію, оскільки іншого виходу не існує. За його словами, вибір путіна на користь продовження ескалації - це спроба змусити Україну та Захід до будь-яких переговорів.

Проте експерт переконаний, що єдиний спосіб закінчити війну — це «Не переговори з росією, це військовий розгром росії. Повний та безповоротний».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні