Яка країна відмовилася надавати Україні зброю

1
Яка країна відмовилася надавати Україні зброю
Ізраїль не надав Україні жодної допомоги з початку повномасштабної війни з Росією. При цьому країна експортувала зброю до інших держав.

Про це повідомляє видання Ouest-France із посиланням на президента України Володимира Зеленського в інтерв'ю.

"Я шокований. Не розумію. Ізраїль нам нічого не дав, нічого, нуль... Я розумію, що вони повинні захищати свою землю, але я отримав інформацію про те, що Ізраїль експортує своє озброєння в інші країни", - сказав він.

При цьому Зеленський додав, що не звинувачує лідерів країни.

"Я не звинувачую лідерів. Я констатую факти: були дискусії з керівництвом Ізраїлю, і це не допомогло Україні. Можна помітити вплив Росії на Ізраїль", - сказав він.

При цьому Зеленський зазначив, що вважає Ізраїль незалежною державою. Президент також сказав, що громадянське суспільство підтримує Україну.

"Чому б не дати нам протиповітряну оборону?" - спитав він.

Крім цього, Зеленський повідомив, що підтримує діалог із президентом Франції Еммануелем Макроном. За його словами, французький лідер допомагає Україні та знає про потребу постачання нового озброєння.

"Хотілося б рішучіших дій з боку Німеччини, Туреччини та США, тому що виробників зенітної зброї мало", - додав президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну де ж він буде звинувачувати свою прабатьківщину
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні