Чудові перспективи! Жданов пояснив, що буде, якщо ЗСУ звільнять Лиман

0
Чудові перспективи! Жданов пояснив, що буде, якщо ЗСУ звільнять Лиман
В соцмережах поширюють неофіційну інформацію, що ЗСУ просунулися в селах на північ від Лимана. Якщо українські військові звільнять цей населений пункт, то перед ними відкриються чудові перспективи.

Про це 24 каналу розповів військовий експерт Олег Жданов. Варто нагадати, що Генеральний штаб ЗСУ наразі не підтвердив просування українських військових на цьому напрямку. Тому потрібно чекати офіційного підтвердження.

Як наголошує Жданов, майбутнє звільнення Лимана дасть українським військовим змогу просуватися за двома напрямками.

Якщо ми беремо Лиман, то далі для нас відкриваються два шляхи. Або ми йдемо на Сватове, або на Сєвєродонецьк,– зазначив Жданов.

Він додав, якщо цей напрямок вдасться з'єднати з Білогорівкою, то там теж вийде "відрізати" певний шматок території та оточити певну кількість російських військ.

Загалом звільнення Лимана відкриває перед українськими військовими оперативний простір. Саме тому окупанти намагаються втримати цей населений пункт. Крім того, Жданов припускає, що до Лимана не встигнуть дійти російські резерви.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні