Умова, за якої путін застосує в Україні ядерну зброю

0
Умова, за якої путін застосує в Україні ядерну зброю
У москви майже не залишилось політичних важелів, щоб ефективно впливати на інші країни на міжнародній арені. Ядерний шантаж кремля спонукатиме світ позбавити росію зброї масового знищення, пише 24 канал.

Якщо путін наважиться на ядерний удар, постраждати може не Україна, а одна з країн НАТО, розповів політолог Андрій Вігірінський.

Погрози масовим знищенням
Експерт переконаний, що на сьогодні у росії залишиться єдиний політичний інструмент на міжнародній арені – це застосування ядерної зброї.

«До цього доволі серйозно відносяться зокрема США. Якщо путін справді відірваний від реальності й коли він думає, що «якщо у світі не буде росії, то навіщо цей світ», я допускаю, що він може застосувати ядерну зброю. І застосувати він її може щодо однієї з країн-членів НАТО», – пояснив Вігірінський.

За його словами, у такій ситуації важливо розуміти, що буде після цього з росією та якою буде відповідь цивілізованих країн.

«Якщо путін є розбійником, який може застосовувати ядерну зброю щодо тих країн, які нею не володіють, або які взяли зобов'язання й не атакували росію, то росія є тією країною, яку цієї ядерної зброї треба позбавити. Це має бути кінцевий результат, позаяк кремль погрожує зброєю масового знищення», – додав оглядач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні