Яка країна допомогає росіянам, що тікають від мобілізації

0
Яка країна допомогає росіянам, що тікають від мобілізації
Прем'єр-міністр Ізраїлю Яїр Лапід закликав керівництво національної авіакомпанії El Al збільшити кількість рейсів з Росії через оголошення часткової мобілізації. Про це пише NEWS.ru.co.il із посиланням на джерело в канцелярії глави уряду.

Про прохання Лапіда до глави ізраїльського перевізника стало відомо з вечірнього випуску телеканалу «Кан-11». Прем'єр-міністр уточнив, що також потрібно вжити заходів щодо подальшого розміщення приїжджих.

Як відомо, після оголошення часткової мобілізації росіяни почали масово виїжджати за кордон. На кордонах Росії з Фінляндією, Грузією, Казахстаном, Монголією та іншими державами спостерігається великий ажіотаж і кількість охочих виїхати з Росії продовжує зростати.

Водночас не усі сусіди готові допомагати росіянам. 21 вересня міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс заявив, що його держава не видаватиме гуманітарні чи інші види віз росіянам, які ухиляються від мобілізації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні