Чому путін втік з москви після оголошення мобілізації

1
Чому путін втік з москви після оголошення мобілізації
Російський диктатор вважає за краще пережити "важкі часи" далеко від столиці. Саме з цієї причини він переніс вихід в ефір свого вчорашнього звернення, яке мало вийти на день раніше. Для того, щоб якнайшвидше виїхати.

Телеграм-канал Generall SVR опублікував подробиці всього, що відбувалося напередодні запису відео та розповів про те, що сталося потім.

"Все путінське оточення знає наскільки Путін боягузливий і вони, як і ми, оцінили проблеми зі здоров'ям президента, що раптово виникли, під час запису ефіру у вівторок увечері як симуляцію. Путін злякався реакції російського суспільства на своє звернення з оголошенням мобілізації і категорично не захотів після публікації цього відеозвернення залишатиметься в Москві. Вилітати вночі в інший регіон, коли у нього на середу призначений візит до Великого Новгорода було б дивно, і він вирішив піти на хитрість, переніс запис і відповідно публікацію звернення, нібито за рекомендацією лікарів. Зранку він вже поїхав до Великого Новгорода, залишаючи Москву переживати події без нього", — пише канал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хитрий лис! Якщо він свій народ так "най**ує", то що вже казати про інших. Тим більше про щось із *уйлом" домовлятися!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні