Загинув 13 вересня... Як Луцьк прощався із загиблим Героєм. ФОТО

0
Загинув 13 вересня... Як Луцьк прощався із загиблим Героєм. ФОТО
Сьогодні в кафедральному соборі Святої Трійці мешканці територіальної громади попрощалися ще з одним військовослужбовцем, який віддав своє життя у війні із загарбницькою росією. Священнослужителі храму відспівали полеглого на фронті старшого солдата Юрія Сапожника, 1978 року народження.

Про це повідомили на сайті Луцькради.

Юрій Сапожник був призваний на військову службу 10 березня по мобiлiзацiї на посаду стрільця-зенітника зенітно-ракетного взводу зенітно-ракетної батареї.

Загинув 13 вересня під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Опитне на Донеччині.

"Сьогодні ми проводжаємо у Вічність українця, патріота, сина, батька, чоловіка, товариша по зброї, ім’я якого Юрій. На жаль, багато таких хлопців за час війни ми з вами вже похоронили. Але вони будуть вічно жити в нашій пам’яті, не даремно кажемо: “Герої не вмирають!”. Маємо зробити все для того, щоб перебороти це зло, яке прийшло в нашу спільну домівку, аби у майбутньому така ж біда не повторилася з нашими дітьми та внуками”, – сказав декан кафедрального собору Святої Трійці, протоієрей Микола Нецькар.

По завершенню богослужіння домовину з тілом Героя під звуки дзвонів і солдатської сурми пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний гімн.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні