Пари за іменами, які будують міцні стосунки

0
Пари за іменами, які будують міцні стосунки
Побутує думка, що окрім сумісності за гороскопом, на вдалий шлюб та міцні надійні взаємовідносини впливають і імена людей. Експерти розповідають, що є певна кореляція між іменами партнерів та успішністю їх стосунків, пише НВ.

Жінки з іменами Аліна, Юлія, Єлизавета, Анжела, Світлана дуже емоційні, активні, часто мають складний характер та полюбляють авантюри. Їм буде нудно зі спокійними та врівноваженими чоловіками, тому вони намагаються пов’язати життя з такими ж любителями пригод. Найчастіше ними виявляються чоловіки на ім'я Олександр, Владислав, В’ячеслав, Дмитро, Ілля, Леонід, Руслан, Станіслав.

Жінки, яких звуть Віра, Катерина, Надія, навпаки, звикли контролювати себе та свої емоції. Часто вони вміють тримати партнера на певній дистанції, відмежовуючи особистий простір. Для них головна цінність у людях — щирість, чесність, порядність та доброта. Найвища сумісність може виникнути з чоловіками з іменами Олексій, Борис, Валерій, Володимир, Ігор, Дмитро, Михайло, Микола, Руслан, Станіслав, Пилип.

Примхливі, вимогливі та дуже емоційні жінки з іменами Наталія, Ольга, Тетяна, Дарина мають сильний внутрішній стержень та завжди досягають, чого хочуть. Вони часто можуть виявлятися сильнішими і стійкішими за чоловіків, які хотіли би бути поруч з ними. Знайти до них підхід і відкрити їх внутрішню чуйність та ніжність найчастіше вдається чоловікам на на ім'я Андрій, Анатолій, Антон, Володимир, Віктор, Єгор, Ігор, Микита, Олег, Роман і Сергій. Між такими парами дуже часто будуються міцні та гармонійні стосунки.

Алла, Ганна, Яна, Жанна — імена вразливих та чутливих жінок, проте їм дуже комфортно зі стриманим та спокійним партнером. Таких вони найчастіше виявляються Антони, Вадими, Віктори, Анатолії, Володимири, Ігорі, Костянтини, Павли, Романи та Олексії.

Оксана, Анастасія, Софія, Анфіса чудово знаходять спільну мову з такими чоловіками, як Максими, Артеми, Антони, Бориси, Вадими, Віктори, Володимири, Всеволоди, Ігорі, Костянтини, Микити, Романи, Сергії. Усі вони мають потужну енергетику, зацікавленність життям, часто вони амбітні та допомагають один одному досягати своїх цілей та бажань.

Якщо дівчина має ім'я Ірина, Кіра, Вікторія, Ніна, їй важливо, щоб у житті була гармонія та баланс. Вони чудово знають, що таке work-lifa balance і вміло виділяють час як на роботу, так і на стосунки з партнером. Такі жінки виступають за рівноправ'я у стосунках, повагу. Ідеальними парнерами для них виявляються Володимиром, Георгієм, Віктором, Германом, Євгеном, Сергієм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні