--> Україні розкуповують ВАЗи та ЗАЗи: що сталося | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україні розкуповують ВАЗи та ЗАЗи: що сталося

1
Україні розкуповують ВАЗи та ЗАЗи: що сталося
В Україні почали частіше купувати автомобілі українського та російського виробництва. На тлі війни та нульового розмитнення, що діяло з квітня по липень, наші водії все частіше виставляють ці автомобілі на продаж.

Про це пишуть Факти LIFE.

Так, частка оголошень із продажем авто від російської та радянської компанії АвтоВАЗ на вторинному ринку України складає 9,2%. До серпня цей показник тримався на рівні 7,9%.

Автомобілі від ЗАЗ мають значно меншу частку на ринку уживаних авто в серпні – лише 2%. До останнього місяця літа цей показник був ще меншим – 1,6%.

Це означає, що поступова заміна цих автомобілів на західні припинилася. Експерти зазначають, що скасування нульового розмитнення сильно вплинуло на середній вік авто на ринку, що веде за собою низьку якість автопарку в Україні.

Самі процеси на ринку авто в нашій країні назвати позитивними складно – середній вік легковиків зростає, а найпопулярніші імпортні моделі піднялися в ціні. І хоча більшість подешевшала, це пов’язано зі зменшенням купівельних можливостей українців – продавати та купувати почали дешевші моделі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті машини простіше та дешевше ремонтувати-там мінімум електроніки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні