Все про нові версії iPhone*

0
-8
Все про нові версії iPhone*
Американська компанія Apple провела осінню презентацію, на якій показала нові версії своїх гаджетів. Зокрема iPhone14 та iPhone 14 Pro Max. Трансляцію заходу дивились мільйони шанувальників з усього світу. Однак є й велика кількість людей, яка з певних причин пропустила цей захід, але не хвилюйтесь! У цій статті ми розповімо вам про характеристики нових версій iPhone та про переваги даних гаджетів над смартфонами Android.

iPhone 14



Новий смартфон представили з розміром екрану в 6,1 дюйм, а iPhone 14 Plus - 6,7 дюйми. Обидва захищені Ceramic Shield. Також новітній iPhone 14 доступний у п'яти кольорах. Це дає змогу догодити якомога ширшій аудиторії.

У стандартного iPhone 14 дисплей майже не відрізняється від iPhone 13. В обох смартфонах використовується процесор A15, як і в iPhone 13 Pro.

Однак що й отримало суттєве покращення, так це робота камер - особливо для роботи з відверто поганим освітленням. В спеціальних умовах камера у новому iPhone переважатиме старий у 2, а то й у 2,5 рази.

Основна камера буде повністю новою (12 мегапікселів), а передня вперше отримає функцію автофокусу.

Також у новій версії iPhone присутня наступна новинка: Action Mode – новий тип стабілізації відео.

iPhone 14 в США будуть продавати без слоту для сімкарти - його повністю замінить eSim.

Екстренні повідомлення можна надсилати через супутники - так, без будь-якого іншого зв'язку.

Супутники можна використовувати для передачі геолокації. Поки що ця новітня функція буде доступна лише на території США та Канади. Однак згодом географія покриття може збільшитись.

iPhone 14 Pro Max



Камери на моделі цього пристрою зменшили, щоб їх приховати. Однак потужності та якість не мають меж. Вперше використана функція, яку компанія Apple назвала «динамічний простір».

Новий смартфон б'є всі рекорди! Якщо ви з тих, кому завжди бракує світла, яскравості, то ця модель вирішила вашу проблему. Яскравість екрану тепер досягає 2000 ніт. Це абсолютний рекорд на ринку смартфонів.

Нарешті з'явиться always-on-display. Дисплей може зменшити швидкість оновлення до одного герца.

Новий 6-ядерний процесор A16 на 4 нанометрах. Відеоядро - 5-ядерне. Енергоефективність стала кращою на 20%.

Відтепер основна камера - 48 мегапікселів, це на 65% більше, ніж минулорічний iPhone 13 Pro.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні