Що буде відбуватися на фронті з настанням зими

0
Що буде відбуватися на фронті з настанням зими
На думку експерта, якщо ЗСУ не збираються давати передих рф, то військові просто продовжать бойові дії в тих умовах, які існуватимуть на той момент, пише ТСН.

Військовий експерт Олег Жданов розказав, що відбуватиметься на фронті з кінця жовтня, коли прийдуть холоди. Він зауважив, що це тільки ускладнить ведення бойових дій, але не зупинить.

«Я нагадає, що ми активні бойові дії почали 24 лютого, потім був березень місяць, холоди, заморозки, зливи, сніг, але ми воювали. І те ж саме відбуватиметься і зараз. До речі, тут може бути, як позитивна сторона, так і негативна. Негативна в тому, що це ускладнює хід бойових дій, а позитивна в тому, що той, хто буде більш готовий до зими, в плані підготовки особового складу і техніки, той і матиме перевагу на полі бою», - зазначив він.

Відповідаючи на запитання, чи правда, що з приходом зими буде «заморожування» війни, яке вигідне путіну, щоб він би міг застовпити за собою загарбані українські території, Олег Жданов зазначив, що це залежить стовідсотково від нас – від українців.

«Якщо ми не збираємось давати передих російській федерації, то ми просто продовжимо бойові дії в тих умовах, які існуватимуть на той момент. Осінь – значить осінь, зима – значить зима. А зимою, до речі, ще легше вести бойові дії, тому, що ґрунт промерзає, розтань закінчиться, і якщо особовий склад обмундирований по-зимовому, має пункт обігріву і решту засобів ведення бойових дій в умовах низьких температур, то це не перешкоджає веденню бойових дій, а навпаки, ще й сприяє», - підсумував військовий експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні