Гроза та дощ: де українцям 22 серпня чекати негоди

0
Гроза та дощ: де українцям 22 серпня чекати негоди
До кінця цього літа пануватиме спека. Українці матимуть змогу сповна насолодитися сонцем та теплом перед осінню, пише 24 канал.

Практично в усіх містах України стовпчики термометрів не опускатимуться нижче +30 градусів. Подекуди повітря прогріється навіть до +37 градусів.

Спека накриє всі регіони України

Літо зовсім не хоче покидати Україну, то ж на кінець сезону сонце добряче припече. Так, з понеділка, 22 серпня температура повітря у містах прогріється вище +30 градусів. Навіть у західних регіонах, де перед тим панувала прохолода й дощі, стовпчики термометрів триматимуться на рівні +33 градуси.

Гроза та дощ можуть бути у понеділок, а у вівторок – тільки дощ. Після того опади повернуться 29 – 31 серпня. Однак повітря все одно буде спекотним, то ж вони можуть принести лише короткочасну свіжість. Літо у Львові закінчиться на позначні +32 градуси.

Додамо, що на Закарпатті може трохи більше дощити. Але температура повітря там буде вищою – +33...+35 градусів. Натомість у Вінниці буде сухо й гаряче. 30 серпня повітря прогріється до +37 градусів.

У північних регіонах України також пануватиме спека. У Чернігові синоптики прогнозують в середньому +33 градуси. Дощ може випасти у неділю, 28 серпня.

На Сході й Півдні теж пануватиме потужна спека. Лише мешканці Одеси матимуть кілька днів, коли температура не прогріватиметься вище +30 градусів. Крім того, на 22 серпня в місті прогнозують грозу, а на вихідні 27 – 28 серпня – сильні дощі. В останній день літа буде сонячно та з +32 градусами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні