Flowers.ua – сервіс доставки квітів і подарунків по всій Україні*

0
2
Flowers.ua – сервіс доставки квітів і подарунків по всій Україні*
Сьогодні замовити квіти на день народження чи з будь-якого іншого приводу можна буквально за декілька хвилин. Стрімкий ритм життя та ненормований робочий день часто віддаляє нас від рідних людей. Та завдяки інтернет-магазину Flowers.ua ви легко вирішите проблему з вибором подарунка. Замовити букет квітів по всій Україні тепер простіше за просте. Доставка квітів здійснюється щоденно.

Чому замовляти квіти в інтернеті вигідно

Традиція дарувати квіти існує вже не одну сотню років. Особливо жінки люблять отримувати гарні букети, тому не розчаровуйте свою даму серця. Виберіть потрібний букет https://flowers.ua/ua/bukety-tsvetov зі списку, здійсніть оплату та вибирайте час доставки. Цей сучасний спосіб має безліч переваг:

  • Економія. Під час оплати карткою провідних українських банків ви маєте змогу отримати кешбек до 20%. Щодня на сайті Flowers.ua з'являються приємні акції на букети.

  • Широкий асортимент. Компанія пропонує своїм клієнтам величезний вибір букетів. Кожен знайде квіти до душі - від чарівних троянд до кімнатних орхідей, сезонних квітів, квітів в коробці та кактусів.

  • Завжди свіжі букети. Інтернет-магазин не орендує великі площі для всіх можливих букетів, а замовляє їх безпосередньо у постачальника. Кур'єр доставить букет неодмінно вчасно, а флористи почнуть формувати замовлення лише після оплати. Оформлені квіти зберігаються у спеціальних холодильних камерах.

  • За допомогою зручного додатку для iOS та Android замовити квіти можна, навіть лежачи на дивані перед телевізором. Інформативні push-повідомлення на смартфон не дадуть забути про майбутню доставку, а любителі тримати все під контролем матимуть можливість відстежувати місцезнаходження кур'єра онлайн.


Компанія розуміє, наскільки важливо приділяти увагу близьким у наш час, тому доставка квітів працює не лише у Тернополі, а й по всіх містах України, де немає бойових дій.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні