--> Термінали «ПриватБанку» не приймають купюри вище 200 грн: що робити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Термінали «ПриватБанку» не приймають купюри вище 200 грн: що робити

0
Термінали «ПриватБанку» не приймають купюри вище 200 грн: що робити
Банкомати ПриватБанку відмовляються видавати гроші за QR-кодом, а термінали ПриватБанку не приймають купюри вище 200 гривень, пише Апостроф.

Чоловік на сайті Мінфіну пише, що 18 серпня дізнався, що всі термінали самообслуговування перестали приймати купюри номіналом понад 200 гривень. Він додав, що у зв'язку з цим готує скаргу до НБУ.

Представники ПриватБанку відповіли клієнту, що наразі проводяться технічні роботи для збереження можливості приймати купюри номіналом 500 та 1000 гривень.

«Ви можете виконати операцію у ТСО та АТМ ресайклінгового типу купюрами менших номіналів (50, 100, 200) у будь-якому пристрої. Купюри номіналом 500 та 1000 можна використовувати при операціях у касах банку», - йдеться у відповіді ПриватБанку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні