Лукашенко віддає росії військову техніку та боєприпаси: що це означає

2
Лукашенко віддає росії військову техніку та боєприпаси: що це означає
Лукашенко віддає військову техніку та боєприпаси росії, що ще більше знижує ймовірність наступу з Білорусі, заявив військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.

«Що стосується білоруської армії, то загроза лишилася на тому ж рівні. Навіть можна сказати трохи знизилася. Чому? Бо Лукашенко дуже активно віддає боєприпаси. Ешелон за ешелоном йдуть. Він віддає боєприпаси рф, знімає зі зберігання техніку і віддає рф, а перед початком війни ніхто патрони не роздає. Навпаки патрони збирає, щоб акумулювати і використати їх у бойових діях. А навчання продовжуються кожного тижня», - заявив експерт.

Жданов додав, що лукашенко, роздаючи боєприпаси, знижує загрозу втручання білоруської армії у війну проти України на боці росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це означає що Лукашенко ніхто
Відповісти
Ага знижує. І в той час на бульбашію завозять ракети.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні