--> Залужний занепокоєний ситуацією вздовж держкордону з Білоруссю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Залужний занепокоєний ситуацією вздовж держкордону з Білоруссю

0
Залужний занепокоєний ситуацією вздовж держкордону з Білоруссю
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що викликає занепокоєння розташування ракетних систем уздовж держкордону з боку Білорусі, зокрема на аеродромі «Зябрівка», пише ТСН.

Загалом ситуація на фронті в Україні напружена, але повністю контрольована.

Про це Залужний розповів під час телефонної розмови начальнику штабу оборони Збройних сил Канади генералу Вейну Дональду Ейру.

«Зауважив, що по всій лінії фронту противник продовжує наступати. При цьому здійснює близько 700-800 обстрілів наших позицій щодня, застосовуючи від 40 до 60 тисяч боєприпасів. Основні зусилля зосереджує на витісненні наших військ із Донецької області. Найбільш напружена ситуація зараз на напрямку Авдіївка-Піски-Марʼїнка», – повідомив Залужний.

Він наголосив, що росіяни продовжують обстрілювати мирні міста і села України. Найбільше страждають від ворожих обстрілів Миколаїв, Харків, Марганець, Нікополь, Березнегувате.

«Подякував генералу Ейру за допомогу, особливо в підготовці наших військових. В умовах важких бойових дій ми відчуваємо брак викладацького складу, адже всі, хто можуть тримати зброю і вміють воювати, знаходяться у бойових порядках», – зауважив головнокомандувач ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні