--> Окупанти знову обстріляли Харківську область: більше десяти надважких ракет | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Окупанти знову обстріляли Харківську область: більше десяти надважких ракет

0
Окупанти знову обстріляли Харківську область: більше десяти надважких ракет
Вночі 15 серпня російські окупанти завдавали інтенсивних ракетних ударів по Харкову та області. Зокрема, близько 3 години ночі Штаб оборони зафіксував пуск більше 10 ракет з російського Бєлгорода.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Він зазначає, що у Харкові ракети вдарили по Слобідському району, пошкоджено будівлю підприємства. За його словами, обійшлося без постраждалих.

«Попередньо: кілька ракет влучили в Мерефі. Пошкоджено об'єкт інфраструктури та промислову будівлю. Приліт ще однієї ракети зафіксували в Чугуєві. Деталі ще з'ясовують правоохоронці», – поінформував Синєгубов.

Решта російських ракет до цілей не дісталися.

Крім того, за даними Синєгубова, протягом минулої доби російські окупанти продовжували артобстріли Харківського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів області.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізували трьох цивільних. У Богодухівському - жінку 83 років, в Ізюмському – 29-річного чоловіка. Жінка 48 років поранена в Чугуївському районі.

Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, промислові об'єкти, об'єкти інфраструктури. У Золочеві пошкоджене приміщення закладу освіти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні