Вона відбувається постійно: від чого зараз залежить мобілізація в Україні

0
Вона відбувається постійно: від чого зараз залежить мобілізація в Україні
Мобілізація в Україні нині залежить від потреб на фронті, водночас про демобілізацію та повернення додому не йдеться, адже за законом, під час воєнного стану мобілізація триває до його скасування, пише ТСН.

Мобілізація напряму залежить від потреб в доукомплектуванні військових частин. Навіть якщо ситуація на фронтах ускладнюватиметься, всі завдання по мобілізації будуть виконані, - заявив ачальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач.

За його словами, наразі хвиль мобілізації як таких в Україні немає.

«Мобілізація залежить від потреб на фронті. Тобто фактично вона відбувається постійно: коли ЗСУ зазнають втрат – загиблими або пораненими, яким потрібно лікуватися та відновлюватися, коли треба змінити солдатів, що кілька місяців перебували на передовій», - пояснив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні