Не лише ВПО: як отримати виплати від міжнародних організацій

0
Не лише ВПО: як отримати виплати від міжнародних організацій
Військова агресія Росії зруйнувала життя більшості українських громадян. Нині багато хто з них може отримати фінансову підтримку від низки міжнародних організацій.

Військова агресія Росії зруйнувала життя більшості українських громадян. Нині багато хто з них може отримати фінансову підтримку від низки міжнародних організацій, пише 24 канал .

Гроші від МК Червоного Хреста в Україні
Місія Червоного Хреста разом із Мінсоцполітики сама визначає, кому надавати допомогу. Для цього беруть інформацію з Єдиної інформаційної бази внутрішньо переміщених осіб та платформи "єДопомога". Виплата складає 2 500 гривень на одну людину.

Допомога від ЮНІСЕФ
Постраждалі від війни багатодітні сім'ї можуть отримати по 2 200 гривень на одного члена сім'ї, але не більше ніж на 5 осіб. Для цього потрібно правильно оформити заяву та надіслати її на сайт ЮНІСЕФ. Докладніше - тут .

Багатоцільова грошова допомога від ООН
Цією допомогою можуть скористатися не тільки переселенці, а й жителі областей, що активно приймають їх. Йдеться про населення у:

Вінницькій,
Дніпропетровській,
Закарпатській,
Львівській,
Тернопільській,
Хмельницькій,
Чернівецькій,
Івано-Франківській,
Полтавській областях.
Розмір допомоги складає 2 220 гривень на кожного члена сім'ї протягом 3 місяців. Тобто загалом виходить 6660 гривень на одного члена сім'ї. Щоб отримати гроші, потрібно звернутися до БФ "Право на захист" у вашому регіоні.

Всесвітня продовольча програма ООН
Програма передбачає виплату у розмірі 2 220 гривень на кожного члена домогосподарства на місяць, але не більше як на три особи. Подаватися на неї не потрібно, гроші виділяють на підставі даних із реєстру переселенців.

Допомога від Міжнародної організації з міграції
Ця програма передбачає допомогу для переселенців у розмірі 2 220 гривень на місяць на людину. Її надають щонайменше 3 місяців. Більше інформації читайте тут .

Гроші від Норвезької ради у справах біженців
Структура виділяє 2 200 гривень переселенцям, які не реєструвалися та не отримували допомогу від ООН чи інших іноземних організацій. Подати заяву на отримання грошей можна лише через WhatsApp за допомогою чат-бота.

Для цього додайте до ваших контактів номер 0800609844, а потім відправте на номер повідомлення з текстом: NRC. Далі – дотримуйтесь інструкцій, які отримаєте.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні