У Луцьку водії за неправильну парковку сплатили штрафи на 3 мільйони

1
У Луцьку водії за неправильну парковку сплатили штрафи на 3 мільйони
У 2022 році інспекторами з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було продовжено здійснення виконання повноважень щодо контролю за дотриманням громадянами правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів на території міста Луцька.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міської ради у Фейсбуці.

З 1 січня по 1 серпня 2022 року інспектори винесли 17 863 повідомлень про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки або паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису), а надалі – постанов.

На цей час сплачено штрафів на суму 3 021 461 грн.

З кількості 17 863 постанов із 1 січня 2022 року до суду звернулось шестеро громадян щодо оскарження постанов інспекторів департаменту.

Чотири справи є виграшними для департаменту, а дві позовні заяви перебувають у провадженні на даний час. Таким чином, відсоток постанов, які були оскаржені, становить 0,03358% від загальної кількості.

100% справ – за департаментом муніципальної варти.

«Звертаємось до громадян неухильно дотримуватись чинного законодавства та оплачувати штрафи за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів в добровільному порядку», – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне що мало, бо продовжують паркуватися "косо-криво".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні