Вночі росіяни обстріляли Дніпропетровщину - є поранені

0
Вночі росіяни обстріляли Дніпропетровщину - є поранені
Російські війська в ніч на сьогодні, 6 серпня, знову обстріляли Дніпропетровщину.

В результаті троє людей отримали поранення. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, пише Ракурс.

Під обстріл потрапили два райони області:

Нікопольський район обстріляли з «Градів». Зафіксовано 20 «прильотів». В результаті поранено трьох місцян (один із них — 58-річний чоловік — у лікарні). У місті понівечені 11 п’ятиповерхівок, до 40 приватних будинків, дитячий садок та будинок дитячої творчості. Виведено з ладу газовід, водовід та електромережу. Кілька тисяч людей опинилися без світла. Працюють аварійні бригади;

Криворізький район обстріляли зі ствольної артилерії. Ворог ударив по Зеленодольській громаді. У Мар’янському перебита лінія електропередач, без світла частина села. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Як завжди, ударили по житлових кварталах — по людях, які у цей час спали, — наголошує Резніченко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні