Росіяни обстріляли Запорізьку АЕС: є прильоти

0
Росіяни обстріляли Запорізьку АЕС: є прильоти
Сьогодні, 5 серпня, російські військові знову вдалися до провокацій в Енергодарі. Унаслідок ворожого обстрілу о 14:30 зафіксовано «прильоти» біля промислового майданчика ЗАЕС, пише Lb.ua.

Зазначається, що ворог влучив у високовольтну лінію зв’язку 330 кВ ВРП автотрансформатора ЗАЕС – Запорізької ТЕС.

«Попри провокації рашистів, ЗАЕС продовжує працювати й видавати потужність в енергосистему України через лінії, які працюють. Відповідно до їхньої пропускної спроможності було ухвалене рішення щодо розвантаження та відключення від мережі одного із працюючих енергоблоків Запорізької атомної станції», – йдеться в повідомленні.

Викидів та скидів радіоактивних речовин не зафіксовано.

Мер Енергодару Дмитро Орлов закликав мешканців міста бути обережними і стерегтися провокацій росіян.

«Зі сторони Запорізької АЕС в напрямку житлових кварталів Енергодара відбуваються обстріли. Чути вибухи. Різниця між вильотом та прильотом становить всього близько 3 секунд», – йдеться в повідомленні.

Міський голова зазначив, що в більшості мікрорайонів міста зникло світло. Також немає водозабезпечення, здебільшого припинив працювати інтернет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні