--> Білоруські військові вирушили в Казахстан на підготовку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Білоруські військові вирушили в Казахстан на підготовку

2
Білоруські військові вирушили в Казахстан на підготовку
Білоруські військові візьмуть участь у спільному тактико-спеціальному навчанні у складі підрозділів сил спеціальних операцій збройних сил Республіки Казахстан та Республіки Білорусь.

Про це у Telegram повідомляє Міністерство оборони Білорусі.

"Навчання пройде на полігоні "Коктал" (м. Жаркент), а також території навчальних скель, вершин та перевалів Заілійського Алатау у період з 5 по 21 серпня", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у ході спільного навчання планується відпрацювати питання планування спецоперації, провести бойові стрілянини, здійснити пошукові дії з використанням альпіністського спорядження, коригування вогню артилерії та наведення авіації.

Нагадаємо, у російських навчаннях "Схід-2022" візьмуть участь більше 250 білоруських військових. Керуватиме навчанням білорусів начальник російського генштабу Герасимов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вирушили на підготовку до смерті
Відповісти
це мишача возня перед смертю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні